Betalingsmuligheder

Faktura

I kan ved bestilling af en gruppereservation vælge at betale for rejsen ved at få tilsendt en faktura til institutionen eller virksomheden. Dette vil oftest være det billigste, da man får alle billetterne på rabattrin 1. Der bliver ved reservation angivet en pris for rejsen, og det er den pris man betaler, hvis man betaler med en faktura.

Det vil fremgå på jeres kvittering, at I har betalt for rejsen via faktura. På den måde kommer jeres kvittering også til at gælde som billet for hele gruppen.

Rejsekort

I kan også vælge kun at foretage en reservation i vores system, og så betale selve rejsen med rejsekort eller lignende produkter. Vi anbefaler Rejsekort Erhverv til institutioner og virksomheder, da det har en række fordele i forhold til betaling for større grupper. 

Læs mere om Rejsekort Erhverv 

Det vil fremgå af jeres kvittering, hvor mange personer, der skal tjekkes ind på kortet. Systemet tager selv højde for, at en betalende voksen kan tage to børn under 12 år med gratis, og at et betalende barn kan tage et andet barn under 12 år med gratis.

Bemærk at prisen på rejsen kan være højere end prisen, der blev angivet ved reservationen, da der kan være forskellige rabattrin, der gælder på kortet. 

Når I skal checke flere ind på et rejsekort, så skal I henvende jer til buschaufføren, som hjælper med at få det rette antal personer med på kortet.

Eller beregn selv under 'Check ind guide til større grupper' på Rejsekort.dk

Skolekort

Elever i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg eller Tønder Kommuner har et skolekort som kan anvendes ved grupperejser. Vær opmærksom på følgende betingelser:

  • Skolekort gælder kun elever. Lærerne skal billetteres separat - vi anbefaler rejsekort eller zonebillet.
  • Skolekort kan kun benyttes i det omfang, at der er plads i de ordinære busser. Hvis der er behov for en ekstra bus, skal skolen betale for denne. Prisen svarer til en gruppebillet. Vi kontakter jer for en nærmere aftale.
  • Skolekortet er kun gyldigt i den kommune det er udstedt til. Der skal tilkøbes en ekstra billet, hvis I rejser henover en kommunegrænse - vi anbefaler en zonebillet.

<< Tilbage